Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

2017. április

26 szerda
19:00–22:00

borbemutató

Exkluzív Holdvölgy kóstolóest a Platz Étteremben

Belépődíj:

5.500 Forint / fő.

Legutóbbi módosítás:
2017.04.21. 10:21

Leírás:

Már kapható a tavaszi-nyári szezon legtrendibb buborékos itala, a HOLD AND HOLLO borcsaládhoz tartozó UPPP 2016 zéta-hárslevelű gyöngyözőborunk. 

Április 26-án szerdán este 7-től a PLATZ Étteremben (1051 Budapest, Szent István tér 4. – a Bazilikával szemben) TE is megkóstolhatod exkluzív borkóstoló estünkön, ahol az UPPP mellett bemutatkozik a HOLDVÖLGY teljes portfóliója.

Már lehet jelentkezni: events@platz.hu

Részvételi díj, mely tartalmazza a 7 boros kóstolósort és a svédasztalos falatkákat : 5500.- Ft

Az est kóstolósora:

1. Fogadóital: HOLD AND HOLLO UPPP 2016, fehér félszáraz zéta-hárslevelű gyöngyözőbor

2. HOLD AND HOLLO DRY 2015 száraz válogatás (kereskedelmi forgalomban még nem kapható)

3. VISION 2015 száraz birtokbor (kereskedelmi forgalomban még nem kapható)

4. MEDITATION 2015 száraz furmint (Király-dűlő, kereskedelmi forgalomban még nem kapható)

5. EXPRESSION 2013 száraz dűlőszelektált hárslevelű (Becsek-dűlő)

6. EXALTATION 2013 édes tokaji sárgamuskotály (Nyulászó-dűlő)

7. INTUITION No.1. 2008 édes tokaji zéta szamorodni

A kóstolóhoz a PLATZ jóvoltából vendégeink svédasztalról különleges falatkákat is fogyaszthatnak:

- sajtválogatás akácmézzel, magvakkal és gyümölcsökkel (Brie, natúr francia kecskesajt, füstölt gomolya)

- sonkatál zöldségekkel (feketeerdei sonka és füstölt szívsonka)

- PLATZ tapas-válogatás (hummusz, padlizsánkrém, olajbogyó)


A kóstolóestet koordinálja: Gincsai Tamás főborász és a HOLDVÖLGY csapata.

Várunk Titeket! 

Ne feledjétek, jelentkezni az events@platz.hu e-mailcímen lehet!

UPPPrilis - Exclusive HOLDVÖLGY wine tasting at the PLATZ Restaurant

HOLDVÖLGY presents one of the trendiest bubbly drinks of the spring-summer season (HOLD AND HOLLO UPPP 2016), at THE PLATZ Restaurant (1051 Budapest, Szt. István Square 4, near the Basilica), on Wednesday, April 26, from 7PM.
In addition to UPPP, we will present 6 other HOLD AND HOLLO and HOLDVÖLGY wines, some of which are not yet available on the market. 

Please register at: events@platz.hu.

Participation fee, including 7 wine tasting samples and buffet snacks: 5500.- Ft

Tasting line of the evening:
1. Welcome drink: HOLD AND HOLLO UPPP 2016, white off-dry sparkling wine (zeta / feuille de tilleul)
2. HOLD AND HOLLO DRY 2015 dry selection (not yet available on the market)
3. VISION 2015 dry estate wine (not yet available on the market)
4. MEDITATION 2015 dry furmint (Király-vineyard, not yet available on the market)
5. EXPRESSION 2013 dry Feuille de Tilleul (Becsek-vineyard)
6. EXALTATION 2013 sweet Tokaji yellow muscat (Nyulászó-vineyard)
7. INTUITION No.1. 2008 sweet Tokaji zeta szamorodni

Alongside the wines, our guests can also enjoy special snacks from the buffet:
• cheese selection with acacia honey, seeds and fruits (Brie, French goat cheese, smoked ewe cheese)
• Ham plate and vegetables (smoked Black Forest ham and smoked ham)
• PLATZ tapas selection (hummus, aubergine cream, olives)
The tasting event is coordinated by Tamás Gincsai, HOLDVÖLGY's Chief Winemaker.

Borvidék: Tokaj

Helyszín:

Platz


1 résztvevő pincészet