Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

2017. szeptember

1517 péntek 19:00 vasárnap 14:00

borturizmus

XIV. Tokaji Ősz

Legutóbbi módosítás:
2016.12.02. 10:39

Leírás:

A Tokaji Ősz egy többéves hagyományokkal bíró exkluzív, limitált befogadóképességű borgasztronómiai esemény. A rendezvény küldetése, hogy eme világörökségi borvidéken a tokaji bor köré felépített, évről-évre megrendezésre kerülő programsorozattal lehetőséget nyújtson az igényes szórakozásra, az általános- és borkultúra összeolvadására.

Tovább

Olyan eseményekkel töltjük fel a rendezvényt, amelyekkel a minőségi borfogyasztók számára tudunk színvonalas időtöltést biztosítani. A borokat születésük helyén, a dűlőkben illetve a pincészetekben mutatják meg sorsuk formálói, a hegyaljai borászok. A rendezvény ideje alatt látogatóink betekintést nyerhetnek olyan neves borászatokba, amelyeket semmilyen más rendezvényen nem ismerhetnek meg.

A Tokaji Ősz 2017-i évi házigazdája a Disznókő Birtok, ahol szombati kóstolócsoportjaink egyike pl. „Nagy Aszú Kóstolón” vehet részt. Az esemény a már hagyományos Gálavacsorával indul péntek este, melyet az elmúlt években Michelin csillagos séfek készítettek vendégeinknek. De lesz például a tokaji Orthodox templomban AXA portfólió bemutató is, színesítve a hegyaljai borok felhozatalát.

4 Helyszín:

Oremus Szőlőbirtok Foursquare oldal

3934 Tolcsva, Bajcsy-Zsilinszky u. 45.

Tokaj Disznókő Foursquare oldal

3931 Mezőzombor, Disznókő dűlő

Szepsy Foursquare oldal

3909 Mád, Batthyány út 59.

Szent Tamás Pincészet

3909 Mád, Hunyadi utca 2.