Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

2017. május

03 szerda
19:00–23:00

gasztro

Champagne Party a Tantiban

Legutóbbi módosítás:
2017.04.20. 22:56

Leírás:

#New_beginning, avagy #Új_kezdet a mottónk már egy ideje, és szép lassan, falatról falatra, kortyról kortyra ti is megtudjátok, pontosan mit értünk ezalatt. Kellett egy kis idő, bevalljuk, mire az új koncepciónk összeállt, de jelentjük: megvagyunk, oké minden, újult erővel, hittel és motiváltan vágunk neki a jövőnek.

A jövőnek, amibe mostantól egy pici lazaságot igyekszünk majd csempészni. Ennek része, hogy időnként szervezünk a teraszra és az étterembe a Wine Flow-val közösen ilyen-olyan boresteket, amelyek jellegükben leginkább a sétáló kóstolók hangulatát és jellegét kívánják megidézni.

Első ilyen estünket a pezsgőkre fűzzük fel, hiszen - mint tudjátok - a tantielső embere, László Angerman Sommelier nagy-nagy hódolója a buborékoknak. Úgyhogy május 3-án, 19:00 órától egy hatalmas champagne partyt csapunk, ahol a tanti választéka mellett a Tar Feri vezette Carpe Diem Borbár, Hantos "Borguru" Laci bácsi és természetesen a Kreinbacher Birtok Somló pezsgőkínálatát is megízlelhetitek. Az italok sora később, elöljáróban csak annyit, hogy az alapoktól a csúcsokig fogunk menni!

Lesz tehát jó sok champagne-unk, adunk melléjük osztrigát és egyéb finger food-okat is, fogunk majd DJ-zni, és jövünk később a további infókkal, becsszó, egyelőre viszont: SAVE THE DATE - Május 3. (szerda), 19:00.

Persze, ha már most foglalnátok, isten ments', hogy lebeszéljünk róla benneteket. Itt megtehetitek: http://www.tanti.hu/foglalas/

Helyszín:

Tanti