Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

2017. június

0911 péntek 12:00 vasárnap 22:00

kultúra

VI. GERE Jazz Fesztivál

Belépődíj:

Péntek: 12.900 Forint / fő.

Szombat vagy Vasárnap: 16.900 Forint / fő.

3 napos, hétvégi: 24.900 Forint / fő.

Legutóbbi módosítás:
2017.04.25. 11:42

Leírás:

Idén ismét megrendezzük a Gere Jazz Fesztivált, immár a 6. alkalommal. A megújuló tematikának köszönhetően ezúttal provence-i hangulatban tölthetik el az időt a borok és a jazz zene szerelmesei. A fesztiválra érkezők végigkóstolhatják a Gere Attila Pincészet egész portfólióját és élvezhetik a Mandula Étterem gasztronómiai fogásait, valamint a fesztivál fő fókuszát adó jazz zenei koncerteket. Teljes line-up alább.

FRISSÍTETT LINE-UP!

--06.09. PÉNTEK--

18.00 - Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint
Az Európa-szerte jegyzett énekesnő egyre ritkábban vállal itthoni fellépést, így minden hazai koncertje különleges eseménynek számít. Ritka összhang, kifinomult zenei párbeszéd jellemzi az előadópárost.

20.00 – Váczi Eszter & Quartet
A soron következő koncertet a hazai jazz egyik ragyogó csillaga, a popzenében is minőségit alkotó Váczi Eszter és zenekara adja.


22.00 – Sena
A péntek esti hangulatfelelős Sena, a ghánai-magyar rap-díva, az Irie Maffia frontembere lesz, aki ezen az estén saját formációjával, Premecz Mátyással lép színpadra.


--06.10. SZOMBAT--

18:00 - Pankastic!
A fesztivál második napján, szombaton a sort a Manouche swinget a pop zenével briliánsan ötvöző Pankastic! nyitja. Eredeti stílusuk, melyet „Django-Pop”-ként aposztrofálnak, a boldog békeidők jazz-es hangzásvilágát ötvözi a világzene kreatív egyediségével.

20.00 – Snétberger & Stockhausen
Világklasszisokból álló formáció folytatja a sort, a Kossuth- és Liszt-díjjal is elismert gitár-virtuóz, Snétberger Ferenc partnere ezúttal a trombita egyik nagy mestere, Markus Stockhausen lesz.

22.00 – Nouvelle Vague
Végül egy igazi világsztár, a francia Nouvelle Vague zárja a sort, és ajándékozza meg a hallgatóságot eredeti zenéjével.

Borvidék: Villány

Helyszín:

Gere Attila Pincészete Foursquare oldal

7773 Villány Erkel Ferenc utca 2.

1 résztvevő pincészet