Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Hetényi Pincészet

Pincészet, Mecseknádasd

  • Kártyaelfogadás
Cím
7695 Mecseknádasd, Rékavölgyi út 17.
Borvidék
Szekszárd
Terület
Baranya megye | Dél-Dunántúl
Telefon
+36 20 222 8481
Email
info@indivinum.hu
Honlap
www.indivinum.hu
hétfő7:00–15:30
kedd7:00–15:30
szerda7:00–15:30
csütörtök7:00–15:30
péntek7:00–15:30
szombat10:00–16:00
vasárnapzárva

A fenti időpontoktól eltérő látogatási szándékáról, kérjük, telefonon előre egyeztessen velünk! Borkóstolóra, pincelátogatásra is előzetes egyeztetés szükséges!

Rendezvényházunk és Pincészetünk az Óbányai völgy bejáratánál, a Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzet kapujában található. Tágas és jól felszerelt apartmanjaink, szobáink és vendégházunk kényelmes kikapcsolódást nyújtanak nagyobb családok, baráti társaságok és egyedül érkezők számára is. 

Tovább

A Szekszárdi Borvidéken termelt szőlőinket Mecseknádasdon, pincészetünkben dolgozzuk fel, borainkat itt érleljük tölgyfa hordókban. Borkóstolásra, borvacsorára, fahordós pincénk megtekintésére, de akár a faluban található pincesorok, pincék meglátogatására is lehetőséget teremtünk, vendégeink kérésére szívesen megszervezzük. 

A teljes pincészet, a Kilátó Pince és az étterem akadálymentesített, az apartmanokhoz viszont lépcsőn lehet csak feljutni. 

Éttermünk egyben 70 fő számára konferencia terem is. Újonnan kialakított világítással, hangosítással, vetítési lehetőséggel rendelkezik, kellemes környezetet biztosítva konferenciáknak, tréningeknek is. 

  • Kártyaelfogadás