Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Hollókői Mihály Családi Pincészete

Pincészet, Tállya

  • Kártyaelfogadás
Cím
3907 Tállya, Csokonai tér 2.
Borvidék
Tokaj
Terület
Borsod-Abaúj-Zemplén megye | Észak-Magyarország
Telefon
+36 47 398 279
Email
info@hollokoi.hu
Honlap
hollokoi.hu

Családunk ötödik generációja viszi tovább a szőlő és a bor szeretetét. Közel 10 hektár szőlőterületen gazdálkodunk, csak az őshonos fajtákat termesztjük (Furmint, Hárslevelű, Sárga Muskotály).

Tovább

Több mint 500 éves pincénkben ezekből a szőlőfajtákból készült borainkat mutatjuk be kedves vendégeinknek. Az ide látogatók 12 féle bort kóstolhatnak meg, melyeket nemzedékek óta a hagyományok megtartásával készítünk, tölgyfahordóban érlelünk. Vendégeink a borkóstolás során megismerkedhetnek Tokaj-Hegyalja történelmével, hagyományaival, valamint a száraz, a szamorodni és a különleges minőségű aszú boraival.

A borkóstolást követően parkosított kert- helységünkben, vagy a borozónkban ízlelgethetik tovább Tokaj-Hegyalja kincseit. A borkóstolás mellé igény esetén hideg és meleg ételeket is  felszolgálunk. Hollókői család szeretettel vár minden borbarátot és a borokkal ismerkedni vágyót.

  • Kártyaelfogadás