Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Kontyos Borház

Pincészet, Klárafalva

Cím
6773 Klárafalva, Kossuth u. 183.
Borvidék
Kunság
Terület
Csongrád megye | Dél-Alföld
Telefon
+36 20 349 2185
Email
kontyoskft@gmail.com
Honlap
www.kontyos.hu

A gyümölcsbor előállító üzemünk teljes mértékben családi vállalkozás, mely évtizedek óta gyümölcstermesztéssel és feldolgozással, bortermeléssel és borkereskedelemmel foglalkozik Makón, illetve Szeged mellett Klárafalván.

Tovább

Hiszünk abban, hogy jó minőségű bort csak kitűnő alapanyagból lehet készíteni. Borainkat rendkívül magas gyümölcstartalom jellemzi, csak az adott gyümölcs felhasználásával, hagyományos borászati eljárással készülnek, nem tartalmaznak hozzáadott mesterséges szín, illetve ízfokozó anyagokat. Borink minőségét a Vinartis borlaborban folyamatosan ellenőrizzük.

Munkánk során szem előtt tartjuk, mind a tradicionális, mind a modern borkészítést, mely kiváló minőségű kézműves borokat eredményez. Különösen fontos célkitűzés számunkra a valódi gyümölcsborok népszerűsítése a gasztronómia területén, hogy méltó helyet kapjanak a desszertborok között.