Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Szőke Pincészet

Pincészet, Kiskunhalas

Alapítva
1996
Tulajdonos
Szőke Sándor
Cím
6400 Kiskunhalas, Batthyány u. 54.
Borvidék
Kunság
Terület
Bács-Kiskun megye | Dél-Alföld
Telefon
+36 77 422 228
Email
info@halasibor.hu
Honlap
www.halasibor.hu

A Szőke Pincészet alapítója és vezetője, Szőke Sándor elkalauzolja Önt, egy a borászat körüli bortúrára! Weboldalunkon mélyebbre hatóan informálódhat tevékenységi köreinkkel kapcsolatban,  cikkeket olvashat rólunk, bemutatjuk díjainkat, elismeréseinket, valamint jobb oldalon megtalálhatja teljes termékpalettánkat.

Tovább

Cégünk, a Halasi Borászati Kft. – Szőke Pincészet Kiskunhalas város szívében található. 1996-ban, az akkori Kecskemét-vin leáldozóban lévő telephelyén ragadtuk meg a lehetőséget, hogy egy új, Kiskunhalashoz méltó borászati üzemet hozzunk itt létre. Ezek utána egy gyökeres arculatváltás következett, mind a Halasi bor, mind pedig a halasi szőlész – borász légkör akkori állásához képest. Megszületett a Halasi Borászati Kft., és vele a mára már nemzetközi, és hazai szinten egyaránt elismert Kiskunhalason és környékén megtermelt szőlőből készített borok.

A környéken lévő szőlőterületeket a borvidék laza, humuszban gazdag homokos talaja és a magas napsütéses órák száma biztosítja a jó termésről, kedvez az íz-, és zamatanyagok kialakulásának. A borok előállítása és kezelése során szigorú elvárásokat teremtettünk magunknak, amelynek munkatársaink lelkiismeretes, alapos szakmai munkával felelnek meg. Az erős konkurenciaharc cégünket új, innovatív megoldások bevezetésére inspirálta, mint a saját szőlőültetvény, az irányított erjesztés, vagy a legkorszerűbb palackozó berendezés beüzemelése. Pincénkre jellemző egyedi reduktív technológia szigorú betartása mellett igyekszünk boraink egyéni jellegzetességét megtartani.