Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Huber Pince

Pincészet, Hajós

Alapítva
1977
Cím
6344 Hajós, Csárda sor 7.
Borvidék
Hajós-Baja
Terület
Bács-Kiskun megye | Dél-Alföld

Jártál már valaha olyan faluban, ahol több, mint ezer házikóban senki más nem lakik, csak a borok? Kíváncsi vagy hol találod? Azt hiszem, hogy tudok segíteni. Egy biztos, hogy sok-sok házikó közül az egyik az enyém itt Hajós Pincefalujában. 

Tovább

Persze én sem ott lakom. Csak a boraim, de ők azt hiszem, hogy nagyon otthonosan érzik magukat. Nemrégiben kialakult számukra egy nagyon kellemes környezet, ahol mind a tölgyfahordókban, mind palackban teljesen stresszmentesen élik nem éppen unalmas mindennapjaikat. 

Mivel nagyon szeretem Őket, ezért rengeteg törődést kapnak. Szerintem ez lehet az oka, hogy Ők is szeretnek és mindig a jó oldalukat próbálják megmutatni. Nem mondhatom rájuk, hogy unalmasak, mert napról napra újabbnál újabb formában és hangulatban mutatják meg éppen aktuális kedvüket. Az ízek és illatok összessége ritkán nem kedvemre való arányban jönnek elő a fejlődésben lévő borokból, de legtöbbször totális harmóniában, gondolkodás nélkül mosolyt és vidámságot csalnak az arcomra. Szóval Ők mind ott vannak műhelyben. Az idősebbek nyugodtan pihennek a palackokban, várva minden nap arra, hogy mikor örvendeztethetnek meg egy arra járó kirándulót a tapasztalatukkal, a fiatalok pedig nagy karrierre szomjazva dolgoznak pihenés nélkül hosszú hónapokon keresztül a hordókban, hogy hasonló elismerésben részesüljenek, mint "képzettebb" társaik.

Én pedig csak figyelem Őket nap mint nap és segítem a pályafutásukat... és azt hiszem, hogy ez nagyon jó dolog!