Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Szoboszlay pince

Pincészet, Szekszárd

Tulajdonos
Szoboszlay Varga Károly
Cím
7100 Szekszárd, Tartsay ltp. 36.
Borvidék
Tolna
Terület
Tolna megye | Dél-Dunántúl
Telefon
+36 70 310 0812
Email
szvk@tolnaairnet.hu
Honlap
www.szoboszlay.hu

Szoboszlay Varga Károly vagyok és közel 40 éve foglalkozom szőlészkedéssel és borászattal. Szekszárdra költözésemmel egy időben, 1980-ban vettem meg az első szőlőterületemet, amelyet fokozatosan növelve érte el a birtok a jelenlegi méretét és formáját.

Tovább

Boraimat eleinte, saját és a családom örömére készítettem. Az idők folyamán alkalmam nyílt egyre több időt fordítani, a kezdetben csak hobbinak induló borászkodásra, ami szépen fokozatosan, mind minőségben, mind mennyiségben megérett arra a színvonlara, hogy bemutassam a mindazoknak, akik hozzám hasonlóan kedvelik a zamatos, gyümölcsös ízvilágú, tartalmas vörösborokat. 

15 éve ízlelgethetik és véleményezhetik német borbarátok a különböző évjáratokat, és bizony sokan lettek szerelmesei ez által a szekszárdi bornak.

A kiváló borokat egy nem mindennapi környezetben, hanem a Szekszárdi Dombság részét képező Csötönyi- és Remete-tető találkozásánál elterülő birtokomon, festői környezetben csodálatos panorámával egybekötve kóstolhatják meg az idelátogató borkedvelők.

A szőlőbirtokon lehetőség nyílik borkóstolók szervezésére, valamint kisebb családi, baráti rendezvények (max. 20 főig) lebonyolítására. 

  • Családi rendezvények