Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Dollmayer Borászat

Pincészet, Fertőd

Cím
9431 Fertőd, Mikes Kelemen utca 5.
Borvidék
Sopron
Terület
Győr-Moson-Sopron megye | Nyugat-Dunántúl
Telefon
+36 70 770 2912
+36 70 775 9027
+36 70 610 2958
Email
dollmayer5@gmail.com
Honlap
www.dollmayer-boraszat.hu

Családunk mintegy 15 éve foglalkozik szőlészettel és borászattal. Közel  5 Ha terülten gazdálkodunk, a területnek több, mint fele új telepítés. Borászatunk saját tulajdonban lévő szőlőfeldolgozó berendezésekkel, bortároló tartályokkal, fahordókkal, illetve a palackozáshoz szükséges gépekkel rendelkezik.

Tovább

A szőlőterületek növekedésben illetve a borászat fejlesztésében mind a mai napig segítséget nyújtanak a sikeres uniós pályázatok. Az elmúlt évek fejlesztéseiről illetve területvásárlásai tudatosnak mondhatóak a már kialakult és új vevőkör folyamatos és egyre növekvő igényének kielégítése érdekében. A területek nagyságának növelésével párhuzamosan családi pincészetünk igyekezett a szakmai tudását is elmélyíteni. Ezt segítették elő a különböző képzéseken való részvétel, mint a Kertészeti Főiskola-Kecskemét, INH-Angers, Franciaország, Corvinus Egyetem, Élelmiszermérnöki Kar-Budapest Okleveles Borbíráló és Sommelier végzettség), Nyugat-magyarországi Egyetem, Közgazdaságtudományi Kar-Sopron.