Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Csanádi Szőlőbirtok

Pincészet, Császártöltés

Alapítva
2001
Cím
6239 Császártöltés Hrsz. 0598/4
Borvidék
Hajós-Baja
Terület
Bács-Kiskun megye | Dél-Alföld
Telefon
+36 70 382 3402
Email
balintcsanadi@gmail.com
Honlap
csanadiszolobirtok.hu

Korábban a szőlőtermesztés mellett borkészítéssel csak kis mennyiségben, a Hajósi Pincefaluban található hagyományos présházunkban foglalkoztunk. A családi és baráti körben fogyasztott borok sikerén felbuzdulva döntöttünk úgy, hogy 2013-tól nagyobb tételben készítjük borainkat, melyek ma már a nagyközönség számára is elérhetőek. Újonnan létesült borászatunk jelenleg fehér- és rozéborok előállításával foglalkozik, de célkitűzéseink között szerepel, hogy könnyen iható, gyümölcsös vörösborokat is készítsünk.

Tovább

Lehetőségeinket kihasználva a legjobb fekvésű ültetvényeink terméseiből válogatjuk össze az alapanyagokat, amelyeket kizárólag kézzel szüretelünk. Boraink a kíméletes feldolgozásnak és az alkalmazott reduktív technológiának köszönhetően őrzik magukban a szőlőgyümölcs friss, zamatos jegyeit. Fiatalos szemléletünk lényege, hogy a borkedvelő közönség asztalára könnyen fogyasztható, friss, gyümölcsös, üde borokat tehessünk.