Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Bella Borház

Pincészet, Villány

Cím
7773 Villány, Baross Gábor utca 45.
Borvidék
Villány
Terület
Baranya megye | Dél-Dunántúl
hétfőzárva
keddzárva
szerdazárva
csütörtökzárva
péntek10:00–21:00
szombat10:00–21:00
vasárnap10:00–21:00

A Bella Pincészet 1989 óta működő családi vállalkozás. A Villány-Siklós Borút minősített tagja a kezdetektől fogva. Kizárólag eredetvédett, prémium és classicus minőségű száraz vörösborokat termelünk. Jelenleg 15 hektáron gazdálkodunk. 

Tovább

Borkínálatunkban megtalálható a Villányi borvidék tradicionális fajtája az oportó, mai hivatalos nevén a Portugieser valamint a Kékfrankos és kiváló adottságainknak köszönhetően a Bordói típusú borok, mint a Merlot, a Cabernet Sauvignon és a Cabernet Franc. Borházasításaink közül, kiemelném pincészetünk zászlós borát, a Cabernet Franc – Cabernet Sauvignon Cuvée-t, mellyel a 2007-ben megrendezett, nemzetközi borbírálók által vakteszten kóstolt és zsűrizett borversenyen elnyertük „Villány város legjobb bora” nagy aranyérmet.

2010-ben szállásszolgáltatással bővítettük vállalkozásunkat. Villánytól 5km-re Palkonyán egy igazi hagyományőrző és tisztelő kis faluban, mely 2007-ben Európa kulturális faluja címmel büszkélkedhetett és azóta is rendszeresen helyt ad különböző nemzetközi és kulturális fesztiváloknak, mint például a Pünkösdi Nyitott Pincék és az Ördögkatlan  fesztivál.

Vendégházunk 2000 négyzetméteres parkosított udvarral rendelkezik, mely minden korosztály számára, élményteli kikapcsolódást kínál. Saját játszótér, úszómedence, ping-pong asztal, grillező, bográcsozó hely, kemence, filagória, kóstoló pince, borkóstoló, borvacsora, masszázsszolgáltatás, infra és finn szauna gondoskodik vendégeink kényelméről.

Az elmúlt időszakban tartottak már nálunk kisebb családi esküvőket, születésnapokat, évfordulókat, céges rendezvényeket, csapatépítő tréningeket, melyek megszervezésénél figyelembe vesszük az egyéni igényeket.