Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Borbirodalom Pannonhalma

Pincészet, Pannonhalma

Cím
9090 Pannonhalma, Szabadság tér 27.
Borvidék
Pannonhalma
Terület
Győr-Moson-Sopron megye | Nyugat-Dunántúl
Telefon
+36 96 471 730
+36 30 459 2509
Email
info@borbirodalom.hu
Honlap
www.borbirodalom.hu

Attól a naptól kezdve, hogy a szőlőtőkét elültetjük, addig a pillanatig, mikor a bort lepalackozzuk, a borkészítés minden apró részlete a lehető legnagyobb gondossággal és figyelemmel történik.

Tovább

Minden csepp nedű nemcsak a napsütés, a talaj és az érlelés tökéletes harmóniája, hanem mérhetetlen mennyiségű verejték eredménye. A borba szívünket és lelkünket beleadtuk, hogy olyan legyen, amelyet szeretnénk. Nem kevésbé törekszünk arra, hogy annak tudatában hajtsuk a fejünket álomra minden este, hogy a bor, aminek elkészítésébe annyi energiát fektettünk, olyan élvezeti értéket nyújtson a fogyasztónak, amilyet elképzeltünk.

A „nagy” bor kizárólag a szőlőben születhet meg. Kell hozzá egy kiemelkedő terület, amely magát az egyediséget adja, megfelelő szőlőfajta, radikális hozamkorlátozás és átgondolt, alapos zöld-munka. A feldolgozás során már csak az érték kibontása következhet, ahol a méregdrága eszközök és technológiák kiválthatók egyszerűbb, de legtöbbször több odafigyelést és munkát igénylő tárgyakkal, módszerekkel.

  • Céges rendezvények
  • Esküvők