Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Berényi Pince

Pincészet, Etyek

Alapítva
2012
Borász
Orosz Gyula
Cím
2091 Etyek, Újhegy utca
Borvidék
Etyek-Buda
Terület
Fejér megye | Közép-Dunántúl
Telefon
+36 30 500 30 30
+36 30 941 29 42
Email
marci@berenyipince.hu, judit@berenyipince.hu
Honlap
www.berenyipince.hu

Pincénk 2012 nyara óta tagja az Etyeki Borút Egyesületnek, amely elkötelezetten dolgozik az etyeki bor és az Etyek - Budai borvidék hírnevének öregbítéséért. Szeretettel várunk ide minden Etyekre látogató vendéget, jöjjön bár csak kirándulni, vagy bort kóstolni, hiszen itt mindent megtalál, ami egy tartalmas hétvégi kikapcsolódáshoz kellhet!

Tovább

Pincénkkel mi is szeretnénk hozzájárulni ennek a nemes feladatnak a megvalósításához egy kicsivel: számos rendezvényt és bulit tartunk pincénknél, hogy még több látnivalóval gazdagodjon az Újhegy kínálata! Részt veszünk még többek között: az etyeki rendezvényeken, fesztiválokon és természetesen az Etyeki Piknikeken is. Bár mi még csak tanuljuk a borászat mesterségét, de szeretnénk idővel a saját borainkkal megjelenni és a nagyközönségnek azokat bemutatni. Szőlészeti-borászati kérdésekben Orosz Gyula etyeki borász segítségét élvezzük, amely garancia a megfelelő minőségre, amelyet Etyek és az Újhegy megérdemel.