Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Fodorvin

Pincészet, Szentbékkálla

Cím
8281 Szentbékkálla, Dózsa György u. 17.
Borvidék
Balaton-felvidék
Terület
Veszprém megye | Balaton környéke | Közép-Dunántúl
Telefon
+36 30 298 9495
Email
info@fodorvin.hu
Honlap
www.fodorvin.hu

Családunkban hagyományai vannak a szőlőtermesztésnek és a borkészítésnek. A Fodorvin Családi Pincészetet 1990-ben alapítottuk feleségemmel. Büszkék vagyunk arra, hogy ez egy igazi családi borászat, ahol mindenki borász végzettségű. Én magam 1977-ben végeztem a Kertészeti Egyetemen, mint tartósító mérnök, feleségem pedig Kecskeméten végzett szőlész-borász mérnökként 1980-ban. Nagy örömünkre gyermekeinket is nagyon érdekli ez a szakma, mindketten aktívan részt vesznek a családi gazdaság életében.

Tovább

Munkánk során a korszerű technológia megvalósítása mellett a hagyományok tiszteletben tartása a célunk. Rendíthetetlen munkával dolgozunk azon, hogy a Fodorvin név egyet jelentsen a kiváló minőséggel. Úgy gondoljuk, hogy mindig lehet tökéletesíteni, ezért nem állunk meg a fejlesztésekkel. A hosszú évek kemény munkája meghozta gyümölcsét. Pincészetünk számos magyarországi és nemzetközi díjjal büszkélkedhet. Nyitottak vagyunk az újdonságokra, minden évben megpróbálunk valami új termékkel megjelenni a piacon.  

A pincészetet Szentbékkállán építettük meg, ami a Káli-medence ismert települése, a Balaton-felvidéki borvidék része. Az itt termelt kiváló minőségű borok már az Árpád-házi királyok asztalára is eljutottak.