Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Gál Szőlőbirtok és Pincészet

Pincészet, Szigetcsép

Szőlész
Gál Csaba
Cím
2317 Szigetcsép, Szőlőtelep
GPS
47.265215, 18.970355
Borvidék
Kunság
Terület
Közép-Magyarország | Pest megye | Budapest és környéke
Telefon
+36 20 971 8849
+36 24 418 585
Email
info@galpinceszet.hu
Honlap
www.galpinceszet.hu

A Kertészeti Egyetem elvégzését követően, húszéves szakmai tapasztalatra, valamint a 2005-ig telepített 60 hektár szőlőültetvényen termő minőségi alapanyag bázisára alapozva építettük fel borházunkat Szigetcsépen.

Tovább

Célunk, hogy az elmúlt ötven év során kettévált szőlőtermelés és borászat – szakmai rangjának megfelelően – újra egyesítésre kerüljön családi pincészetünkben, hiszen kiváló minőségű borokat elsősorban saját termelésű szőlőből tudunk elképzelni. A magas minőség eléréséhez ezenkívül szükséges az egész éves munka során a szőlész és a borász folyamatos szakmai konzultációja, mely biztosítja az optimális termesztéstechnológiát.

A korszerű borászati technológia megléte csak egy pont a minőségi borkészítés folyamatában. Ehhez szükséges biztosítani a kiváló alapanyagot, melyből a borok végső arculatát a borász szakmai tudása és elkötelezettsége adja meg.