Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Gedeon Birtok

Pincészet, Izsák

Borász
Varga Árpád
Cím
6070 Izsák Gedeon dűlő 204
Borvidék
Kunság
Terület
Bács-Kiskun megye | Dél-Alföld
Telefon
+36 70 398 3469
+36 76 722 750
Email
info@gedeonbirtok.hu
Honlap
www.gedeonbirtok.hu

A Varga család nem ma kezdett a szőlővel és a borral foglalkozni. Már a nagyapa is ezt a homokos talajt művelte. A finom nedű iránti alázat a család vérében van.

Tovább

Manapság a hagyományokat követve, de a jövő kihívásainak megfelelve termelik a legszebb borokat, amikkel már Európa és a világ versenyein szerepelnek szép eredményekkel. Nem félnek az újtól! Folyamatosan keresik a jobbat a jónál is. Míg a birtokon Árpád a szőlő és a bor atyja, addig Ildikó remek üzleti érzékkel éri el, hogy a palackok a borszeretők asztalaira kerüljenek. A recept nem bonyolult. Végy úgy hatvan hektár jó termőföldet! 

A Gedeon birtok egy olyan hely, ahol csendben megfér egymás mellett a régi nagy fahordó és az új évezred fényes acéltartálya. A fiatalos Arany Sárfehér a dió ízű Ó-Rajnai Rizling szomszédságában. Itt a bor már gyöngyözni kezd és frissességével csábítja el a leányszíveket. A birtok minden tőkesorának története van, és egyik történetnek sincsen még vége.