Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Gizella Pince

Pincészet, Tokaj

Borász
Szilágyi László
Cím
3910 Tokaj, Dienes u. 78.
Borvidék
Tokaj
Terület
Borsod-Abaúj-Zemplén megye | Észak-Magyarország

Iskolásként ha szóba került, hogy a nagyszüleimnek pincéje van Tokajban, mindig mosolyogtak rám. Éreztem, hogy ez nagy dolog. Gizellának keresztelték, ahogyan a Nagyit hívják. Amikor harmadik generációként feleségemmel a folytatás mellett döntöttünk, visszagondolva nem is sejtettük mire vállalkozunk. Azóta is nevetünk ezen.

Tovább

Tokaj fantasztikus borvidék, amiből egy kis szelet csak a miénk. Bort készíteni itt öröm. Élményt nyújtani annál inkább. Valójában egy kapocsként működünk a természet és a vendégek között. Az értékek hatásos közvetítése pedig nagy kihívás, mert az elérhető legjobbat szeretnénk megmutatni. A dűlők felfedezése rendkívül izgalmas út, palackba zárni a termőhelyet óriási megmérettetés. Csak kis mennyiség készülhet, mégis örülnénk, ha sokan megismerhetnék. Személyesen vagyunk jelen a birtokon, így vendégeink bármikor betekinthetnek a pincészet életébe és megtapasztalhatják az éppen aktuális történéseket.