Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Hilltop Neszmély Borászat

Pincészet, Neszmély

Alapítva
1991
Borász
Kamocsay Ákos
Cím
2544 Neszmély, Melegeshegy
GPS
43.539167, 18.378056
Borvidék
Neszmély
Terület
Komárom-Esztergom megye | Közép-Dunántúl
Telefon
+36 34 550 450
Email
info@hilltop.hu
Honlap
www.hilltop.hu

Borászatunk magas színvonalú munkájának, valamint egyedi mikroklímával rendelkező,  prémium ültetvényeinknek köszönhető, hogy kiváló, komplex ízű, összetett hatású, telt borokkal vagyunk jelen a nagyborok szegmensében is. Ennek következtében nemcsak a mindennapokban, de egyedi, vagy ünnepi alkalmakkor is kiálljuk a próbát, az úgynevezett „kézműves” borászatokkal folytatott presztízsversenyben. Ezt bizonyítják a hazai és nemzetközi versenyeken elért nagyszerű eredmények is.

Tovább

Bízunk benne, hogy az elegáns, de vidám hatású dizájn, mellyel palackjaink megjelennek a polcokon, sugallja filozófiánkat az általunk készített borokról. Jókedv, napsütés, tiszta zamatok, elegáns illatok, vagy dűlőszelektált boraink esetében, komolyság, mélység, szerteágazó zamatkavalkád. Ezek és a letisztult, egyszerű, elegáns megjelenés tükrözik azt a varázslatos világot, ami reményeink szerint Önt is meggyőzi arról, hogy “Hilltopot” mindig érdemes…