Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Törley Pezsgőpincészet

Pincészet, Budapest XXII. kerület

Cím
1222 Budapest, Háros u. 2–6.
Borvidék
Etyek-Buda
Terület
Budafok-Tétény | Budafok | Buda | Budapest | Pest megye | Közép-Magyarország
Telefon
+36 1 424 2650
Email
info@torley.hu
Honlap
www.torley.hu

A  Törley  Pezsgőpincészet  Kft.,  követve  a Törley József által 1882-ben kijelölt  utat  - a magyarországi italpiac egyik meghatározó szereplője és számos  nemzetközi márka itthoni forgalmazója - 2005. január 03-án alakult meg.  Feladata a cégcsoport marketing, értékesítési, logisztikai, beszerzési, controlling, szervezési, termeléstervezési, minőségbiztosítási és az ezekhez a tevékenységekhez tartozó járulékos feladatainak végzése.

Tovább

A társaság adott márkák nevét viselő vagy egy-egy márkacsaládot összefogó cégek keretében folytatja a termelést, termékei címkéjén pedig előállítóként, ill. palackozóként e cégeket tünteti fel.

 A társaság nevének megválasztásakor a TÖRLEY márkanév széleskörű ismertsége, pozitív fogyasztói megítélése és értékhordozó szerepe jelentett elsődleges szempontot. Az a tény, hogy Európa egyik meghatározó pezsgőpiaci cégcsoportjának megbecsült tagjaként léphet fel, méltó referenciát jelent a több mint 130 éves múlttal rendelkező budafoki pincészet és pezsgő nevének cégnévvé tételéhez.