Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Kovács Borház

Pincészet, Gyöngyöstarján

Alapítva
1999
Borász
Kovács László
Cím
3036 Gyöngyöstarján, Széchenyi István utca 5.
Borvidék
Mátra
Terület
Heves megye | Észak-Magyarország
Telefon
+36 30 968 7211
+36 30 460 5180
Email
info@klborhaz.hu
Honlap
www.klborhaz.hu

Lépjen ki a sodró, monoton hétköznapok világából és kényeztesse magát! Kóstolja meg borainkat és engedje, hogy az ízek és illatok kavalkádja magával ragadja. Mert a bor több mint egy ital. A bor egy életérzés. Boraink készítésekor elsődleges célunk a tájra jellemző ízjegyek hangsúlyozása.

Tovább

Ennek érdekében a feldolgozás során a lehető legkíméletesebben bánunk a szőlővel. A szőlőterületek a Mátrai borvidék legjobb adottságú dűlőiben találhatók, melyek mellé gondos munka és több mint 20 éves szakértelem párosul. A fő cél azonban ma is változatlan: kitűnő borokat készíteni, hagyományos módszerekkel és új generációs gondolkodással.

Jelenleg közel 15 hektáros szőlőterületen folyik a termelés, amelynek nagy része fehérbort adó szőlőfaj, de közel 4 hektáron kék szőlő is található. Elegáns, karakteres, illat- és ízvilágban egyedi, egyszóval: emlékezetes borokat kínálok Önöknek.