Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Liszkay Borkúria

Pincészet, Monoszló

Borász
Liszkay Mihály
Cím
8273 Monoszló, hrsz. 48/2
GPS
46.899572, 17.628268
Borvidék
Balatonfüred-Csopak
Terület
Veszprém megye | Közép-Dunántúl
Telefon
+36 21 252 3449
+36 70 318 5956
Email
info@liszkay.com
Honlap
www.liszkay.com

Az erdők között megbúvó Liszkay birtok tökéletes élmény-komplexum: 10 hektáros szőlőültetvény, működő borászat és egyedülálló borhotel. A francia chateaux stílusban épített, eklektikus elemekkel tarkított Borkúria fekvése eszményi: olyan pazar panorámát kínál a teljes Káli-medencére és a Pangyér-dűlőre, amilyen máshonnan nem látható. Mindeközben csend, nyugalom, béke és finoman hajló szőlőtőkék övezik a páratlan kilátást.

Tovább

Az exkluzív birtok különleges helyszíne esküvőknek, céges rendezvényeknek, baráti és családi összejöveteleknek, borkóstolóknak és bortúráknak, és nem utolsó sorban romantikus, zongorás borvacsoráknak. A vendégeket kilenc egyedien és ízlésesen berendezett szoba várja. Valamint tágas nappali kandallóval és Liszkay Mihály Bösendorfer zongorájával, mediterrán látványkonyha, panorámás kültéri medence, hatalmas finn szauna, borgaléria, az épületet körülölelő nyitott teraszok, nyáron levendula-tenger és persze díjnyertes Liszkay borok. Összefoglalva: a birtok ötcsillagos minőséget, nívós szolgáltatásokat és kitűnő nemzetközi konyhát kínál, ahol a vendéglátók kiemelt hangsúlyt fektetnek a bor- és gasztronómiai élményekre.