Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Ostoros

Pincészet, Ostoros

Ügyvezető igazgató
Soltész Gábor
Cím
3326 Ostoros, Nagyvölgy u. 2.
Borvidék
Eger
Terület
Heves megye | Észak-Magyarország

Széles, de kanyargós útra léptünk, amikor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy kiváló minőségű, ugyanakkor megfizethető boraink révén nem csak cégünk, de az egész Egri Borvidék ismertebb és elismertebb legyen, hogy az Ostorosbor márka valóban egy széles utat nyisson a fogyasztók számára az Egri Borvidékre. Mert mi itt szüretelünk a Nagy-Eged közelében, a Kutyahegyen és a Szélhegyen, itt dolgozzuk fel a szőlőt, itt érleljük a borokat a több száz éves tufapincéinkben és itt is palackozzuk, úgyhogy nyugodt szívvel állíthatjuk: az Ostorosbor minden ízében egri!

Tovább

A gondosan szüretelt szőlőt a központi telephelyünkön dolgozzuk fel ugyancsak a lehető legnagyobb gondossággal és technológiai fegyelemmel. Természetes tehát, hogy a kész borainkat olyan helyen tároljuk, ahol az érlelési és várakozási idő tovább javítja a minőséget. Azon borainkat, amelyeknél szükséges a fahordós érlelés ászokpincében kezeljük. Ilyen az Ostoroson található Külső és Belső pince, illetve az Egerben található Csiky pince.

E három pincében összesen több mint 10000 hektoliter bort tudunk egyidejűleg ászokhordóban érlelni.