Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Polgár Pince

Pincészet, Villány

Borász
Polgár Zoltán
Cím
7773 Villány, Hunyadi u. 19.
Borvidék
Villány
Terület
Baranya megye | Dél-Dunántúl
hétfő8:00–24:00
kedd8:00–24:00
szerda8:00–24:00
csütörtök8:00–24:00
péntek8:00–24:00
szombatzárva
vasárnapzárva

Nálunk a borok nem készülnek, hanem születnek a gondosan kezelt, válogatott szőlőkből. Hiszen a bor egy több ezer éves, kultikus ital, amelybe bűn adalékanyagokat becsempészni. Mindegyik borunknak külön arca van. Nagyon vigyázunk arra, hogy a kezeléssel, érlelési móddal a világért se uniformizáljuk a borokat.

Tovább

Nálunk a tradíciók tisztelete – a szőlőfajták kiválasztásától a borkészítésig – hitvallásunk lényege. Célunk az, hogy kézműves gondossággal szüretelt szőlőszemekből készült finom borok egyedülálló élménnyel ajándékozzák meg a természet harmóniájának tisztelőit. 

Forduljon hozzánk bizalommal, ha ballagást, eljegyzést, esküvőt, osztálytalálkozót, szakmai találkozót vagy konferenciát szervez, vagy ha csak egy tiszta ízű természetes borra vágyik amelytől garantáltan nem fájhat a feje. A Polgár Pincészet konferenciaterme és a környéken egyedülálló Bortrezor Pincéje kimagasló színvonalú szolgáltatásaival áll kedves vendégei rendelkezésére. A Bortrezor Pince rendezvényei közül megemlítendő a maradandó és kellemes élményt nyújtó Pünkösdi Borbál Borkirály és Borkirálynő választással, a novemberi Újborköszöntő az ökomenikus boráldással, köztük a Polgár Pannon Primőr borok bemutatásával.

Szeretettel várjuk Villányban az ódon hangulatú pincénkben, a régmúltat idéző Bortrezorban, a családias hangulatú, mediterrán panziónkba távol a városok, a főutcák zajától, hogy feltöltődjön, hogy felfrissüljön, hogy új barátokra leljen, hogy az elfelejtetett ízekkel ismerkedjen. Ígérjük, Mi és kollégáink mindent elkövetünk, hogy ez így legyen!

  • Esküvők
  • Konferenciák