Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Szarka Gyula

Pincészet, Badacsony

Tulajdonos
Szarka Gyula
Borvidék
Badacsony
Terület
Veszprém megye | Közép-Magyarország

A Badacsonyi Borvidék egyik legszebb tanúhegyén vagyunk, a Szent György-hegyen. A sok ezer éves feketére sült vulkáni kövek, a szépséges szőlőskertek lankái, a bódító mediterránra emlékeztető éghajlat és a Balaton vizének csillogó közelsége olyan harmóniát teremt, amiből a pincék mélyén semmivel össze nem téveszthető, jellegzetesen egyedi, zamatos Szent György-hegyi borok születnek, és türelmesen várják, hogy megkóstoljuk őket.

Tovább

Az év 365 napján fogadjuk a kedves vendégeket egy felejthetetlen borkóstolásra vagy akár egy nyaralásra , hiszen a környéken számos program és kirándulási lehetőség van. Borkóstolásainkhoz ízletes,a borok zamatait kiemelő, autentikus felvidéki receptek alapján készülő vacsorákat vagy borkorcsolyákat szolgálunk fel, melyet olykor maga Szarka Gyula készít el saját kedvenc receptjei közül.

A tartalmas borkóstolók és esték után pedig szállási lehetőséget is biztosítunk megfáradt vendégeink számára a hegyoldalon fekvő Vendégházunkban, mely a hely jellegzetességeit hordozza magában. A falak a Szent György-hegy bazalt köveiből épültek a szobák pedig borainkról kapták nevüket: Rizling, Rosé és Otello szoba.