Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Vabrik Pincészet

Pincészet, Kajászó

Alapítva
2011
Borász
Kalmár Gergely
Cím
2472 Kajászó, Rákóczi út 20.
Borvidék
Etyek-Buda
Terület
Fejér megye | Közép-Dunántúl
Telefon
+36 70 334 6799
+36 20 912 3685
Email
vabrik@vabrik.hu
Honlap
www.vabrik.hu

Pincészetünk az Etyek-Budai borvidéken, Kajászón található. A borászatot Vabrik Ferenc ügyvezető és Kalmár Gergő borász alapította 2011-ben. A borászatunk már az első évjáratával nagy sikert ért el a helyi borversenyen: hét nevezett borunk közül öt arany-, kettő ezüstérmet kapott az Etyeki Hegyközségi megmérettetésen.

Tovább

2013-ban pedig az országos Talentométer – fiatal magyar borász versenyen két borral három díjat is besöpört Kalmár Gergő borászunk. A fiatal, alig hároméves pincészet borait egyre több helyre juttatjuk el köszönhetően a versenyeken elért eredménynek és annak a gondos, szaktudással megalapozott munkának, amivel Gergő irányítja a pincében zajló munkát. Borainkat megvásárolhatjátok helyben vagy forgalmazóinknál. A következő években még jobb borokat szeretnénk készíteni, és azt elérni, hogy minél többen fedeznék fel Kajászó és a Váli-völgy szépségeit.

A pincészetünkbe érkezőket nem csak borokkal, hanem kemencés és egytálételekkel várjuk. A hozzánk látogatók sétálhatnak egy nagyot a kastély feletti ősparkban, vagy kilovagolhatnak akár a szőlőnkbe is, hiszen Kajászó egy valódi lovasbirodalom, a települést számos lovarda veszi körül, ahol akár lovasoktatásra is lehetőség van. Három hektáros ősparkunkban kiépített paintball pálya is található, ahol bejelentkezés után várjuk vendégeinket.