Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Angyal Borászat

Pincészet, Rátka

Borász
Radics Barnabás
Cím
3908 Rátka, Iskolameggyes-dűlő 2016/3
Borvidék
Tokaj
Terület
Borsod-Abaúj-Zemplén megye | Észak-Magyarország

Tokaj-Hegyalja méltán híres bortermelő vidékének szívében Rátka község határában található az Angyal Borászat és Szőlőbirtok központja, mely a szőlő feldolgozás mellett otthont ad a 12 vendégszobának és annak a közel 1 kilóméter hosszúságú pincének, mely egyedülálló a régióban.

Tovább

Kiváló helyszín akár családi kikapcsolódásra, de alkalmas baráti vagy céges találkozók lebonyolítására is. Ezen a helyén állt Rátka község szövetkezeti pincéje és feldolgozója, felette vendéglátásra kialakított kóstoló terem és terasz. A jelenlegi formájában látogatható borászat 2013 tavaszára került teljesen felújított állapotban a vendégeink birtokába.

Borházunk földszintje ad otthont wellness szigetünknek ahol egy tágas jakuzzi-ból gyönyörködhetünk a festői tájban, vagy méregteleníthetünk kényelmes finn szaunánkban. Előre egyeztetett időpontban számos masszázs közül lehet választani. Legkülönlegesebb kezeléseink alapanyaga természetesen maga a szőlő!