Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Lajvér Avantgarde

Pincészet, Szálka

Cím
7121 Szálka,07/28. hrsz. ép.
GPS
46.342129, 18.710995
Borvidék
Szekszárd
Terület
Tolna megye | Dél-Dunántúl
Telefon
+36 74 509 524
Email
info@lajverbor.hu
Honlap
lajverwine.com

Egy teljesen új pincészet, a Lajvér Avantgarde hozott új színt a Szekszárdi borvidék életébe, a festői Lajvér patak völgyében, amely egyik pillanatról a másikba robbant be a köztudatba. 

Tovább

A cél egy kaliforniai stílusú borászat megteremtése volt, annak minden vonatkozásában. Ez a minőségi szemléletben, technológiai színvonalban és a borok stílusában egyaránt megjelenik. A gyümölcsös, ízben, zamatban gazdag borokhoz a Szekszárdi borvidék hagyományai és adottságai tökéletes alapot adnak. 

A Lajvér Avantgarde borok különlegességét egy izgalmas kettősség adja. A kímélő, alapvetően kis, kézműves borászatokra jellemző, kézimunkán alapuló feldolgozást sikerült „nagyüzemi” méretűre emelni, így biztosítva mindkét kategória előnyeit a fogyasztónak: kímélő technológia, igényes kézi munka, nagyobb odafigyelés a kézművesség jegyében, míg a megbízható, állandó minőség és elfogadható árak a nagyobb üzemméretnek köszönhetően. A Lajvér Avantgarde így nem csupán modern csomagolásával, új ízvilágával, de teljes gondolkodásmódjában is egy új, mondhatni avantgárd színfoltot jelent a boros palettán.