Aki kimarad, lemarad. Kérd egyedi hírleveled és időben jelezzük kedvenc boros programjaid. Nem akarok lemaradni! Miben segít nekem a Bornaptár?

Bornaptár? Az mi?

A Bornaptár a Kárpát-medence első számú boros eseményajánlója. Korábban soha nem volt ilyen egyszerű megtalálni a borral kapcsolatos programokat. Velünk nem maradsz le semmiről. A vidéki borkóstolótól a fővárosi borfesztiválig mindent megtalálsz a Bornaptáron.

Miért éri meg a Bornaptárt használni?

Például a jó borok miatt. A barátaid és a közösség miatt. A legjobb élmények miatt. Egy soha véget nem érő beszélgetés miatt. A kultúra miatt. A win-win szituációk miatt. További száz érvünk van amellett, hogy miért a Bornaptáron keresd a téged érdeklő boros eseményeket. Legalábbis ennyi aktuális rendezvényt mindig találsz a Kárpát-medence első számú boros eseményajánló oldalán.

A Bornaptár összehozza a borok iránt érdeklődőket. A boros események szervezői ingyenesen tölthetik fel programjaikat folyamatosan frissülő eseménytárunkba, a rendezvénylátogatók pedig ingyen jutnak hozzá az általunk gondosan rendezett információkhoz. Kérd személyre szabott programajánló hírlevelünket, és válogass a téged érdeklő számtalan színes boros esemény között!